Περιγραφή

Αγαπητέ Επισκέπτη,

με ιδιαίτερη χαρά, η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου σας παρουσιάζει τα ξενοδοχεία – μέλη της, με σκοπό την ενημέρωσή σας, όσον αφορά την ποιότητα, τις υπηρεσίες και τις ευκολίες, τις οποίες μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί μας.

Η επιλογή αυτών των ξενοδοχείων βασίστηκε στα κριτήρια της δομικής ποιότητας, της θέσης, των θελκτικοτήτων παρεχόμενων, καθώς επίσης και της ποιότητας των υπηρεσιών στην προσφορά.

Το νησί μας, με την πανάαρχαια ιστορία του, τις απαράμιλλεςφυσικές του καλλονές και την πατροπαράδοτη φιλοξενία του, είναι έτοιμο να σας δεχτεί και να σας χαρίσει μέρες αξέχαστων διακοπών.
Πράγματι ο επισκέπτης της Λέσβου, εκτός από το όμορφο και πλούσιο φυσικό περιβάλλον, που απλώνεται ανάμεσα στο πράσινο και το γαλάζιο, τις πεντακάθερες παραλίες, τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία του, το απολιθωμένο δάσος και τον απλο τρόπο ζωής των κατοίκων του, θα έχει την ευκαιρία επιλογών για τις διακοπές του.

Οι ιαματικές πηγές, η ποικιλία των πουλιών και των φυτών, οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, η πατροπαράδοτη Λεσβιακή κουζίνα, τα πλούσια σε μοναδικά εκθέματα μουσεία, αποτελούν μερικούς από τους λόγους που προσελκύουν τον επισκέπτη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου ιδρύθηκε το 1986. Πρωταρχικός σκοπός της ήταν η αναβάθμιση των προσφρομένων υπηρεσιών προς τον πελάτη, σκοπός που επιτεύχθηκε και συνεχίζεται με την συνεχή βελτίωση των μελών της.
Θα είναι μεγάλη χαρά για μας να επισκεφθείτε την Λέσβο, το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, σε όλη την διάρκεια της παραμονής σας στα ξενοδοχεία μας, έτοιμοι σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να σας παρουσιαστεί, φροντίζοντας να μην σας λείψει τίποτα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου και οι κάτοικοι του νησιού με την πατροπαράδοτη αυθεντική φιλοξενία τους σας προσκαλούν και σας καλωσορίζουν στην όμορφη Λέσβο.”

Το Διοικητικό Συμβούλιο