Ηλιοτρόπιο

Σχετικά με εμάς
  

Το ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο είναι ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων με 62 δωμάτια.

Εκτός από τα δωμάτια, οι εγκαταστάσεις απαρτίζονται από δυο αίθουσες εστιατορίου, τέσσερα ημιυπαίθρια μπαρ, υπαίθριο μπαρ πισίνας, μια πισίνα που περιλαμβάνει ενσωματωμένο υδρομασάζ και αυτόνομη παιδική, συνεδριακές αίθουσες με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δεύτερη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για γαστρονομικές παρουσιάσεις και μεγάλο χώρο δωρεάν στάθμευσης.

Σε όλες τις αίθουσες και τα δωμάτια υπάρχει δωρεάν κάλυψη σε υψηλής ταχύτητας ασύρματο ιντερνέτ και είναι προσανατολισμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να έχουν θέα απρόσκοπτη στην πισίνα, τη θάλασσα και το κάστρο της πόλης.
Το ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο βρίσκεται στη Μυτιλήνη, 3χλμ νότια του κέντρου της πόλης, επί του παραλιακού δρόμου Κέντρου πόλης- Αεροδρομίου, στο παραθαλάσσιο προάστιο Βαρειά, το πιο γραφικό προάστιο της Μυτιλήνης, όχι μόνο λόγω της παρουσίας θάλασσας αλλά και λόγω των πολλών αρχοντικών του 19ου αιώνα ειδικής αρχιτεκτονικής, μοναδικής στην Ελλάδα.
Το ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο αν και έχει μοντέρνες γραμμές, ωστόσο είναι αισθητικά απόλυτα εναρμονισμένο με αυτά τα ιδιαίτερης, μεικτής ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής τεχνουργήματα.

Σίγουρα είναι ιδανικό για τη διαμονή όποιου επισκεφτεί το νησί είτε για διακοπές είτε για εργασία, με 24ωρη ρεσεψιόν, ανελκυστήρες με πρόσβαση σε όλους τους χώρους, εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ και χώρο φύλαξης αποσκευών.

Ετικέτες